Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Βορείας Εύβοιας που ανακοίνωσε και αποφάσισε την ενεργή συμμετοχή του με την αποκλειστική χορηγία της στρατηγικής μελέτης για τις υποδομές που εκπονεί ο κ. Κωσταντίνος Ζέκος (Δρόμος ΑΕ) με 100.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των μελετών που αφορούν τα πρόγραμμα στους τοπικούς φορείς, η οποία έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2021, παρουσία του προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ζέκος παρουσίασε, βάσει της μελέτης που ετοιμάζει, την νέα επαναστατική και άκρως πρωτοποριακή χάραξη του Εθνικού Δρόμου Χαλκίδας – Στροφιλιάς. Το έργο αποτελεί μέρος του Βόρειου Οδικού Άξονα της Εύβοιας και θα δώσει σημαντική ώθηση ανάπτυξης στην περιοχή. Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση υιοθετεί το έργο, ώστε να αποτελέσει φωτοδότη της προσπάθειας.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, κ. Πάνος Λασκαρίδης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη συμβάλλει ενεργά και θετικά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των καμένων περιοχών. Όλοι εμείς που μετά τις καταστροφικές φωτιές επισκεπτόμαστε συχνά την Βόρεια Εύβοια προσπαθώντας να κλείσουμε τις πληγές της, έχουμε πλήρη επίγνωση της ανάγκης που καλύπτει αυτός ο  νέος δρόμος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *