Σε συνέχεια της παράδοσης σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού τον Δεκέμβριο του 2021 στο ΕΠΑ.Λ Ιστιαίας και σε άλλα σχολεία της Β. Εύβοιας παραδόθηκε την Πέμπτη 15 Απριλίου στο ΕΠΑ.Λ. Ιστιαίας το σύνολο του αναγκαίου εξοπλισμού για όλα τα εργαστήριά του. 

Κατά την πρώτη επίσκεψη της ομάδας του Ιδρύματος τον Νοέμβριο του 2021  στα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας, έγινε καταγραφή των αναγκών τους. Στη συνέχεια το με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Ιστιαίας κ. Δημήτρη Μήτση και του Υποδιευθυντή κ. Γιώργου Ιωαννίδη και με αποκλειστική χορηγία ανέλαβε να εξοπλίσει όλα τα εργαστήρια του ΕΠΑ.Λ. Ιστιαίας  με τον αναγκαίο εξοπλισμό (υπολογιστές, υλικά, μηχανήματα, εργαλεία κλπ.) που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και εκπαίδευση των μαθητών.

Η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων Βόρειας Εύβοιας και Αρχαίας Ολυμπίας, δεν σταματά εδώ. Μετά το Πάσχα θα παραδοθεί αντίστοιχος πλήρης εξοπλισμός στο ΕΠΑ.Λ. Μαντουδίου, καθώς και τεχνολογικός, αθλητικός εξοπλισμός και γραφική ύλη στα υπόλοιπα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών, ενώ από τον Οκτώβριο θα εφαρμοστούν και τα ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *