Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, ομάδα του προγράμματος ΑΝΑ-ΠΝΟΗ, με επικεφαλής τον κ. Άρι Συγγρό, τη συνεργάτιδα κ. Μαρίνα Αλαφογιάννη και τη βιβλιοθηκονόμο του Ιδρύματος κ. Παναγιώτα Δεδετζή, επισκέφθηκε πυρόπληκτε περιοχές στη Βόρεια Εύβοια. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης και ύστερα από το αίτημα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μαντουδίου-Λίμνης – Αγ. Άννας, κ. Γιώργου Σταμούλο, που είχε δεχθεί το Ίδρυμα, παραδόθηκαν διάφορα εργαλεία και υλικά. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα ανοικτά θέματα και οι τρόποι ενίσχυσης του Δήμου και των κατοίκων που επλήγησαν από τις φωτιές.

Την ίδια μέρα, η ομάδα του Ιδρύματος συναντήθηκε στην Ιστιαία με τον κ. Γιάννη Κοντζιά, Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ παραδόθηκαν εργαλεία και υλικά στους κατοίκους της Κοινότητας της Κοκκινομηλιάς, επίσης ύστερα από σχετικό αίτημα της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, κ. Κικής Καραβά.

Παράλληλα, η κ. Παναγιώτα Δεδετζή επισκέφθηκε σχολικές μονάδες των πυρόπληκτων περιοχών και συναντήθηκε με Διευθυντές, Καθηγητές, Δασκάλους προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και ο εμπλουτισμός των βιβλιοθηκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *