Στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 ο κ. Πάνος Λασκαρίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, ο κ. Άρις  Συγγρός, επικεφαλής της ειδικής επιτροπής του προγράμματος ΑΝΑ-ΠΝΟΗ και ομάδα του Ιδρύματος, επισκέφθηκαν τη Β. Εύβοια και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Σταμούλο.

Μετά τη συνάντηση, παραδόθηκε οκτώ αλυσοπρίονα και τρία κονταροπρίονα, ως δωρεά του Ιδρύματος προς τον Δήμο. 

Ο κ. Πάνος Λασκαρίδης δήλωσε ότι το Ίδρυμα και ο ίδιος προσωπικά θα παραμείνει αρωγός στη δύσκολη προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου μετά από τη μεγάλη καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά του Αυγούστου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος και η Ομάδα του Ιδρύματος επισκέφθηκαν την Κοκκινομηλιά, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, που ήταν το πρώτο χωριό που κάηκε, και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Κυριακή Καραβά, παρουσία σχεδόν όλων  των κατοίκων. Ο κ. Λασκαρίδης συζήτησε με τους κατοίκους, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματά τους, ενώ προχώρησε και στην παράδοση εργαλείων και γεννητριών για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Κοκκινομηλιάς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *